29 Ekim Salı gecesi Tosya'da sahne alan Berna Karagözoğlu Tosya'yı coşturdu.

Akşam saat 19:00'da başlayan program Müzisyen Seyfi'nin canlı performansı ile başladı ve saat 20:30'da Fındık Kurdu Berna Sahne aldı.
Günler öncesinden tüm Tosyalı müzikseverlerin merakla beklediği müzik eğlence programına Fındık Kurdu Berna Damga vurdu. Bir Şarkısın Sen programında seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla bir anda Türkiye'nin sevgisini kazanan Fındık Kurdu Berna, bu şarkıları Tosya'da da seslendirdi.

Son zamanlarda düzenlediği canlı müzik programları ile öne çıkan Marjinal Cafe'de sahne alan Berna Karagözoğlu hayranlarına muhteşem bir müzik resitali sundu. Berna'yı izlemeye gelen vatandaşlar söylediği hareketli şarkılara eşlik ederken, oyun havalarında da sahne de herkes doyasıya eğlendi.

Fındık Kurdu Berna canlı sahne performansı ile gönülleri mest etti. Marjinal Cafe sahibi Emrah Ölmez program sonrasında yaptığı açıklamada " Canlı Müzik programımıza katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, Müzik ve eğlence dolu bir gece oldu, Başta Fındık Kurdumuz Berna'ya ve orkestrasına ayrıca Müzisyenimiz Seyfi'ye bizlere böylesi güzel bir gece yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yine birçok ünlü sanatçılar Marjinal Cafe'de sahne alacaklar.2014 Yılı Tosya'da müzik ve eğlence dolu bir yıl olacak. “dedi



Editör: TE Bilisim