HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

İYİ PARTİ İstanbul Milletvekili Nimet ÖZDEMİR TBMM’de yeni dönem milletvekillerinden biri ve bugün verdiği Tosya’da Köy Yangınları ile ilgili İçişleri Bakanlığına soru önergesi ile güne hızlı bir başlangıç yaptı.

Tosya ilçesine bağlı Gövrecik köyünde 2022 yılında 11 evin yanması ve son olarak Ekim 2023 yılında Yağcılar köyünde 45 evin yanması sonrası yapılan çalışmaların cevaplanması için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yazılı cevaplanması için soru önergesi verdi.

Tosya’da her iki köyde yangından etkilenen vatandaşlar için alınan tedbirler ile son durumlarını sordu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir www.tosyahaberleri.com haber sitemiz ile irtibata geçerek yaptığı açıklamada “Bizler sadece İstanbul milletvekili olarak İstanbul’un sorunlarını gündeme getirmeyeceğiz. Kastamonu ilimizin şirin ilçesi Tosya’da geçtiğimiz yıl ve bu yıl yaşanan iki büyük yangının son durumu hakkında sizlerle de istişare ettikten sonra konuyu bir soru önergesi ile İçişleri bakanlığımıza yazılı cevaplanması için bir önerge verdik. Bugün itibarı ile önergeyi TBMM Başkanlığı’na sunmuş bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına soru ve sorunlarını ilgiyle takip etmeye devam edeceğiz” diyerek konunun he zaman takipçisi olacaklarını ileterek tüm Tosya halkına haber sitemiz aracılığı ile selamlarını iletti.

Sayfa 1

S A Y F A2

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU