HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı ve yönetimi Kastamonu Gazeteciler Derneği yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir, yönetim kurulu ve teşkilat temsilcileri, geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yapan Kastamonu Gazeteciler Derneği başkan İzzet Sarı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkan İbrahim Demir, basının önemine vurgu yaparak Kastamonu ve ilçelerindeki basın mensuplarının görevlerini en iyi şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Demir Deprem gerçeğini ve yaşanan acıları hiçbir zaman unutmamalıyız

Başkan Demir, yaşanılan depremin ardından herkesin bu gerçeği bir kez daha gördüğünü söyledi. İmar planlarında yapılan yanlışlardan dönülmesi gerektiğini söyleyen İbrahim Demir “Kastamonu ve özellikle Tosya ilçemiz 1.derecede deprem bölgesi. Deprem ile yaşamayı öğrenmeliyiz ve tedbirlerimizi buna göre almalıyız. Evlerimizi ve işyerlerimizi yaparken en önemli konulardan birisi zeminin sağlam olması bizler konutlarımızı sağlam zeminlere yapmalıyız ki yıkımlarla karşılaşılmasın. İnşaatı devam eden yapıların iyi denetlenmesi gerekmektedir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Olarak Seçime Hazırız

Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti

Yeni gündemin seçim olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarih verdiğini ifade eden Demir; “Biz Yeniden Refah Partisi olarak seçime hazırız. Saha çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilâtlarımızla sahadayız. Bundan sonra daha da yoğunlaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı’da ziyaretleri için Başkan İbrahim Demir ve beraberinde ki heyete teşekkür ederek “Bizler Kastamonu merkez ve ilçelerimizin menfaatleri doğrultusunda adım atan herkesin yanındayız. Doğru ve tarafsız bir şekilde görevimizi en iyi şekilde yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kastamonu Gazeteciler Derneğinde gerçekleşen ziyarete Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi, Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı, TSYD temsilcisi Murat Köse, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Murat Kanber, Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu, Kastamonu Güncel haber sitesi imtiyaz sahibi Murat Şengül katıldı. Ziyaret hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim