Haber: Sedat Ağacıkoğlu

17. Kastamonu Tanıtım Günleri başkent Ankara 'da çoşkulu bir törenle başladı.Millet Bahçesinde düzenlenen açılış programına  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ve Bakanlık yetkilileri katıldı.Bakan Yardımcısı ilçe belediyelerinin statntlarını tek tek gezerek başarılar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ,AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve İl Başkanı Doğan Ünlü'yü Tosya Belediyesi stantında Belediye başkanı Volkan Kavaklıgil ve Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe Başkanı İbrahim Demir karşıladı.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ,AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ile Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe Başkanı İbrahim Demir arasında ilginç bir sohbet yaşandı.Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş ilçe başkanı İbrahim Demir'e dönerek Yeniden Refah Partisi'nin Tosya'daki çalışmaları hakkında bilgi aldı.Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe başkanı İbrahim Demir bakan yardımcısı ve milletvekili Metin Çelik'in kolundan tutarak sizleri ''Baba Ocağı Yeniden Refah Partisine bekliyosuz ''dedim. Bakan yardımcısı gelen teklif karşısında hepimiz zaten oradan gekmekteyiz diyerek cevap verdi.

Ziyaret sonrası Belediye başkanı Volkan Kavaklıgil'e dönerek ''başkanım bakan yardımcısını neden sıkıştırıyorsun''dedi.İlçe başkanı İbrahim Demir ''Başkanım ben bir şey demeden rozete bakarak partinin ilçemizdeki çalışmasını sordu.Bende şu an için Tosya'da değil ülke genelinde partimize karşı yoğun ilgi olduğunu söyleyerek  birçok siyasetçi ''Baba Ocağına'' döndük diyerek partimize katılıyorlar. Bende kendilerini partimize davet ederek ''Baba Ocağına sizlerde gelin''dedim.Bakan yardımcımızda bizler zaten oradan geliyoruz''dedi.
 

Editör: TE Bilisim