BASIN AÇIKLAMASI

İlçemizde son zamanlarda sıklıkla yaşanan ve vatandaşı canından bezdiren elektrik kesintisi halkımızın maddi manevi zararlar vermeye başladı.

Aniden yapılan elektrik kesintileri sonucunda oluşan elektrikli ev aletlerimiz ve iş yerindeki makina teçhizat arızalarımız gerekse evlerde oluşan kombi arızaları ve doğalgaz lı evlerde kombinin elektrik kesintisi ile çalışmayarak soğuk kış günlerini daha zor durumlara sokar hale getiriyor. Bir saat elektrik kesintisinin bir evde oluşturduğu ortam sıcaklığını tekrar yükseltmesi için bir kombinin yaklaşık 4 saat fazladan çalışması doğalgaz ve elektrik tüketiminin artmasına neden oluyor.

Ne hikmetse yaz ayların gerçekleşmeyen arıza bakım onarım işleri kış aylarında gün aşırı hatta yer yer geceli gündüzlü hale geldi. Vatandaşımız bu yaşanan elektrik kesintilerinden şikayetçi artık.

Tosya’da planlı veya plansız olarak yaşanan elektrik kesintilerinden vede bakım onarım çalışmalarının artık son bulmasını istiyor. Bu konuda Enerji dağıtım firması ile görüşülüp vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz.

Bu konuda siyasi parti başkanları ile birlikte vatandaşlarımızın şikayetlerini bir üst mercilere bildirerek bu konuda yapılması gereken ne varsa elimizi taşın altına koyalım. Hizmet edeceksek önce Tosya’nın bu sorununu çözelim.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu konunun takipçisi olup vatandaşlarımızın mağduriyetini görmezden gelmeyeceğiz.

İktidar partisi ilçe başkanını ve memleketimizin idarecilerini sorunu çözmeye davet ediyorum.

TOSYA'NIN YÜZ AKI PROJESİNDEN GECE GÖRÜNTÜSÜ TOSYA'NIN YÜZ AKI PROJESİNDEN GECE GÖRÜNTÜSÜ

YENİDEN REFAH PARTİSİ TOSYA İLÇE BAŞKANI

SERKAN KAYA

Editör: TE Bilisim