HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya İlçesi Harsat Mahallesi sınırları içinde yer alan ve vatandaşların en çok gittiği piknik alanı Üç Oluklar Mesire Alanı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in başlatmış olduğu rekreasyon projesi 17 Mayıs 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor.

180 günde hizmete girmesi planlanan Üç Olukları Mesire alını projesinde 35 bin metre kare alanda gerçekleşecek olan rekreasyon çalışmaları sonrasında 100 adet kamelya bulunurken; bisiklet yolu ve yürüyüş yollarının yanı sıra mescit, lavabo, tuvalet ve bebek bakım odaları da projede yer alacak.

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede; ‘’Çok özendiğimiz, değer verdiğimiz memleketimizin en güzide yeri, sizlerin hava aldığınız piknik yaptığınız üç oluklar mesire alanımızın yeni hali Allah’ın izniyle ihaleye çıkıyor.17 Mayıs 2023 tarihinde ihaleye çıkacak olan mesire alanımızda yaklaşık 35 bin m2 alanda yeni bir rekreasyon çalışması gerçekleştiriyoruz. 100’er adet kamelya, barbekü, çöp kutusu yürüyüş ve bisiklet yolları, 165 aydınlatma direği ve sulama sistemleri yapılacak. Ayrıca İki yeni alanda çocuk oyun grupları, yaklaşık 25 çeşit 2 milyon TL değerinde yeni bitki ve ağaç türünü içerisinde barındıracak olan, mescit, lavabo, tuvalet, bebek bakım odaları ile piknik alanımız belediyemiz ekipleriyle güvenlikli halde kalacak ve kullanımı tamamen ücretsiz olacaktır. 17 Mayıs 2023 tarihinde ‘’Üç Olukları Millet Bahçesi’’ adı ile ihaleye çıkacak olan projemiz inşallah tamamlandığında gönlümüzden geçen Üç Olukları Devlet Bahçesi’’ olarak hizmete girmesini, isteriz. Bizlere inandınız ve güvendiniz, bizlerde sizleri mahcup etmeyeceğiz. Biz çalışacağız Tosya kazanacak’’dedi.

U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı! U15 Kız Güreş Takımımız Sivas'a Yola Çıktı!

Editör: TE Bilisim