HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Cumhur İttifakının Kastamonu İl Başkanları ve İlçe Başkanlarının katıldığı ‘’Cumhur İttifakı Tosya’da Buluşuyor’’ toplantısında konuşmacıların zaman mefhumuna uymadan kendilerince zamansız konuşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Tosya'da Türk Dünyası Haftası Nevruz Coşkusuyla Kutlandı Tosya'da Türk Dünyası Haftası Nevruz Coşkusuyla Kutlandı

Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Tosya ilçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi yaptı.2 Dakika süren ve heyecanlı bir şekilde konuşma yapan ilçe başkanı konuşmasının büyük kısmını programa katılan siyasileri tek tek isimleri ile hitap etmekle geçti.

Demokrat Sol Parti İl başkanı Fazıl Kabakcı 1 dakika süren konuşmasında heyecanlı bir şekilde ‘’Recep Tayyip Erdoğan diye söylemesi gerekirken Recep Erdoğan’ı 28 Mayıs’ta destekleyeceğiz’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin 3.dakika süren konuşmasında 28 Mayıs seçimlerinde liderimiz Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi Adayımız belli kararımız net doğrultusunda Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz’’ dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir 7 dakika süren konuşmasında’’ Suçladıkları, diktatör dedikleri Recep Tayyip Erdoğan 300 bin oyla ikinci tura kalmayı kabul etmiş dünyanın da görebileceği en demokratik devlet başkanıdır.

Biz Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. O’nun bu ülkeye kazandırdıkları çok önemli çalışmaların da arkasındayız. İnşallah savunma sanayi ile attığımız bu atılımları bir macera uğruna bir algı operasyonuna da heba edecek kadar kaybedecek kadar ahmak değiliz, olmadık, olmayacağız, hep beraber inşallah güçlü Türkiye’yi tekrar kuracağız” dedi.

Son olarak 20 dakika gibi uzun süre bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’’ Tosya sadece Kastamonu’da rekor kırmayacak, Tosya Türkiye’de rekor kıracak. Bakın Tosya, ben buna inanıyorum, Cumhur İttifakı Partilerimiz, Parti Mensuplarımız, Tüm Tosyalı Hemşerilerimiz sandığa gittiğinde, gerekeni yaptığında biz Tosya olarak rekor oy alacağız rekor, destan yazacağız destan” diye konuştu.

Toplantıya katılan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil,MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı,Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı Serkan Kaya ve toplantıda yer alan Büyük Birlik Partisi Tosya İlçe Başkanı  Emriye Metinoğlu’na söz verilmemesi ve toplantının devam ederken birden sonlandırılmasına kimse bir anlam veremedi.

Salonda konuşma fırsatı bulmayan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil salon dışında www.tosyahaberleri.com haber sitemiz mikrofonlarına yaptığı açıklamada salon içindeki zamansız konuşmalara vurgu yaparak zamanın ne kadar değerli olduğunu söyledi ve gerekli açıklamalarda bulundu.

Editör: TE Bilisim