HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçe Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil EYT’den emekli olan Belediye çalışma arkadaşlarının ilçeye ve Tosya belediyesine verdikleri emekleri unutmadı.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, EYT ile emekli olan belediye personeline unutmayarak, teşekkür plaketi verdi.

Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti

Belediye başkanı ayrıca 6 Şubat Asrı Depremi sonrasında afetin yaşandığı bölgeye giderek depremzedelerin yanında olan ve onlara her alanda yardımcı olan belediye personeline de teşekkür belgesi verdi.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada, " EYT, kapsamında emekli olan çalışma arkadaşlarıma Belediyemize verdikleri emekler için teşekkür plaketi verdik. Bugününe kadar Belediyemize verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, güzel bir ömür dilerim. Ayrıca Asrın felaketi olan ve 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Depremi hemen sonrasında deprem bölgesine giderek depremzede vatandaşlarımızın yanında yer alan ve onlara her konuda yardımda bulunan personelimize de yaptıkları çalışmalardan ve fedakarlıktan dolayı kendilerine teşekkür belgesi verdik. Tüm belediye çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim