Metin Uzun, ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmasında “Bugün Vergi Haftası’nın ilk gününü kutluyoruz. Bu hafta çerçevesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz.



Vergi, devletlerin olmazsa olmaz kurumlarından biridir. Vergi ancak denetimler neticesinde, kamu hizmetleri de vergiler sayesinde sağlanabilirler. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı davranmalarını ve yaptıkları alışverişlerden sonra belgelerini almalarını istiyoruz. Bu sebeple başta başkanımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyorum.” dedi.
Veri Dairesi Müdür Vekili Metin Uzun’un başkanlığındaki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şahin de şunları kaydetti. “Vergi haftası vesilesiyle Tosya Vergi Dairesi çalışanlarını kutluyorum. Sayın Müdür Bey’in dediği gibi vergi devletin en önemli enstrümanlarından biridir. Belediyelerin en önemli gelir kaynakları da toplanan vergilerden alınan paylarıdır. Kamu hizmetlerinin devam etmesi için vergilere mutlak şekilde ihtiyaç vardır. Vergi toplama oranlarının artması toplumun hem gelişmişliğine, hem de vatandaşların bilinçlenmesine katkı sağlayacaktır.  Bu arada şunu da gururla söylemek isterim ki; Tosya Belediyesi, Kastamonu genelinde devlete borcu olmayan nadir belediyelerden biridir. Vergi Haftasını hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımızın da vergi konusunda duyarlılıklarını artırmasını bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim