23.07.2013 tarihinde Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ ile Eşi Sayın Esma BEKTAŞ Hanımefendi’nin ev sahipliğinde düzenlenen İftar Programında Şehit Aileleri, Gaziler ve aileleri ile  buluştular.

 

Düzenlenen iftar proğramına , Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ ve Eşi Sayın Esma BEKTAŞ Hanımefendi, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğg. Ali ÇARDAKÇI, Vali Yardımcısı Ömer Faruk ATEŞ, İl Emniyet Müdürü Sami USLU, ve Şehit Aileleri, Gaziler ve aileleri katıldı.

 

İftardan önce Şehit aileleri ile  Gaziler ve ailelerinin masalarını teker teker gezen Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ ve Eşi Sayın Esma BEKTAŞ Hanımefendi, bir sorunlarının olup olmadığını ve durumlarını sordu.

 

Proğramda konuşma yapan Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; “Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri sizlerle hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz hoş geldiniz,  afiyet olsun diyorum. Bizim Ülkemiz gerçekten çok önemli, onun için herkesin maalesef bizim ülkemiz üzerinde bir hesabı var, bizde millet olarak bu hesaplarla uğraşmak durumunda kalıyoruz. Bunların sonucu da şehitler ve gaziler olarak bizlere yansıyor.


Biz  Şehitlerimizle, gazilerimizle ve onların yakınları ile mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz sizlerinde öyle olduğunu biliyorum. Biz elimizden geldiği kadar sizlerin dertlerini paylaşmaya çalışıyoruz, bayramlarda, iyi günde,  kötü günde sizleri yalnız bırakmamaya çalışıyoruz.

 Devletimiz bütün imkanları ile sizin yanınızda olmaya devam ediyor, çok şükür şehit ailelerimiz ile gazilerimiz ve onların ailelerinin durumları eskiye nispeten  gerçekten çok daha iyi.


Bizde bu kutsal Ramazan günü akşamında sizlerle beraber olmak istedik bizleri kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda yakınınızda hizmetinizde olduğumuzu bir defa daha tekrarlamak istiyorum hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum, iyi akşamlar, iyi iftarlar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim