SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) –  Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya ilçesine yaptığı ziyarette kendisini evlerine davet eden öğrencileri ziyaret ederek, öğrencilerle bir süre sohbet ederek hem sorunlarını dinledi hem de nasihatlerde bulundu.

Tosya Meslek Yüksekokulunun ‘’Ayın Konuğu’’ konferansına katılmak için ilçeye gelen Rektör Aydın konferans sonrası kendisini çay içmeye davet eden öğrencileri kırmayarak evlerinde ziyarette bulundu. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’a ziyaretinde Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakçı, Müdür Yardımcısı Ergün Hasgül ve Gökhan Bahadır ile Yüksekokul Sekreteri Sedat Karaçam katıldı.

Bahçelievler mahallesinde 4 öğrencinin kaldığı eve giden Rektörü öğrenciler kapıda karşılayarak hoş geldiniz dediler. Öğrencilerin ikram ettiği çayı için Rektör Aydın “Tosya Meslek Yüksek Okulunda eğitimine devam eden öğrenci gençlerimizle beraberiz. Bir apartman dairesinde ikamet ediyorlar. Bize ikramda bulundular. Kendilerine misafir olmak bizi memnun etti. İkramları çok güzel. Bu akşam dertleşmek, beraber olmak için buradayız.  Kardeşlerimizin yaşadıkları ortamı yerinde görerek sorunlarını ve isteklerini dinledik. Öğrencilerimizin genelde yaşadıkları sıkıntı ev kiralarının yüksek olması. İnşallah yakın zamanda ilçemizde bir yurt açılışı olacak. Bu sayede bir nebzede olsa bu sorunları çözüme kavuşacak” dedi.

Evlerinde Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’ı misafir eden Öğrencilerden Mustafa Kale ‘’ Sayın Rektörümüz davetimizi kırmayarak bizleri ziyarete geldi. Bizler elimizden geldiği kadar Rektörümüzü ağırladık. Çay içtik ve sorunlarımızı anlattık. Sağ olsun bizleri dinledi ve istek ve taleplerimizi not aldı. Kendisine Tosya Meslek Yüksek Okulu tüm öğrencileri adına Teşekkür ediyoruz ‘’dedi.

Editör: TE Bilisim