TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular Derneği)  iftar yemeği ile bölgesinin yöneticilerine, siyasi ilçe başkanlarına, bürokratlarına, basın mensuplarına, tüm sivil toplum örgütlerine, sivil toplum örgütü başkanlarına ve TÜMKASDER üyeleri olmak üzere muhteşem bir iftar ikramı ile buluşma gerçekleştirdi. TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık’ın herkesi tek tek selamlayıp kabul etmesiyle başladı. İftar yemeğinin ardından selamlama konuşması yapan Murat Çalık Ramazan aynın birlik ve beraberlik içinde insanların huzur ve mutluluk duygularını en yoğun yaşadığı günler olduğunu belirterek “Kardeşlik duygularımızın pekiştiği yardımlaşma ve infak özelliklerimizin arttığı, fakir fukarayı daha çok düşündüğümüz, yetimlerin öksüzlerin başını okşadığımız bu ayı yardımlaşmanın zirve noktası olarak kabul etmeliyiz. Yapacağımız her yardım bizim kazanç hanemize artı değer olarak yazılacaktır” dedi.

Murat Çalık TÜMKASDER olarak çok önemli bir yardım kampanyasını da başlatmaktan duydukları onuru dile getirerek “Bu kampanyamızı daha önce açıklamış ve özellikle üyelerimizin katılımından büyük memnuniyet duymuştuk. Kampanyamız devam ediyor ve ben sizden şimdi cep telefonlarınızın kısa mesajından TÜMKASDER yazıp,  7979 ’a mesaj atmanızı istiyorum. Sizin için küçük meblağlar yardıma muhtaç öğrencilerimizin büyük hayallerini gerçekleştirme vesilesi olacaktır. Ramazanın infak duygularını doruğa çıkardığı bu günlerde yapacağımız her yardım bizim için hayra vesile olmamızın öncüsü olacaktır.” diye konuştu.

Tasavvuf musikisi ve semazen gösterilerinin gerçekleştiği iftar programında, gayretli çalışmaları ile merkez yönetim kuruluna hizmet aşkını her daim yaşatan Tümkasder Mali işler başkan yardımcısı Yaşar İnan’a ve  Tümkasder ‘in 2013 Ağası olarak Medine de ikram edilen 5 bin kişilik yemeğin ve bugünkü iftarın da sponsorluğunu üstlenen Görkem Granit ve Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çağlara da plaket taktim edildi. 


Editör: TE Bilisim