Tosyalı Oto Tamircilerin İlginç Tamir Yöntemi

banner294

Tosyalı Oto Tamircilerin İlginç Tamir Yöntemi

buraya tıklayınız

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Metal Sanayi sitesinde akşam saatlerinde çekilen fotograf sanayi esnafının zor şartlarda çalıştığını özetliyor.

Kurban Bayramı sonrasında D100 karayolunda yaşanan Trafik yoğunluğu sonrasında arıza yapan araçlar soluğu Tosya Sanayi sitesinde Oto tamirci dükkanlarında alıyor.Akşam saatlerinde D100 karayolunda arıza yapan 13 plakalı bir otomobil çekici yardımı ile Tosya Metal sanayiye getirildi.

Tamirci ustaları Sinan Dede,Aydın Delip ve Ali Bayraklı dizel otomobilin yakıt sağlayan bölümünde arıza olduğunu tesbit ederek aracın bu bölgesinden parçanın çıkarılması için çalışma başlattı.Aydın Delip usta aracın motor kısmına çıkarak parçayı çıkarmak için yarı beline kadar motor kısmına girdi.Uzun çalışma sonrası parça yerinden çıkarılarak tamir edildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2022, 23:32

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 11 ay Önce

forklift le kaldırıp tamir edebilirdi. tabi ustanın işine karışmak doğru olmaz. Eline emeğine sağlık.

SIRADAKİ HABER

banner291

banner307