tosyahaberleri.com, yakaladığı başarı ile Tosya'nın gündemini belirlemeye devam ediyor. Dünya genelinde pek çok haber sitesinin  site ziyaretci analizlerinde kullandığı google analytics  rapora göre Tosyahaberleri.com, aylık ortalama 40 bin tekil ziyaretçi ile 2018 yılını başarı ile tamamladı. Genel aylık sayfa ziyaret rakamı 145.000 bin rekor kırdı.

Yayına başladığı ilk günden bu güne kadar  ''Gündemin Adresi'' sloganı ile yayın hayatına devam eden tosyahaberleri.com haber sitesi başarılı ve cesurca olayların üstüne giderek ilçede yaşanan sorunları ve mağduriyetleri her zaman tarafsızlık haber ilkesi doğrultusunda gündeme getirdi.

Tarafsızlık ilkemiz ve habercilik anlayışımız  belli bir kesimi rahatsız etsede biz hiç bir zaman bu ilkemizden taviz vermeden habere devam ettik. 2018 yılında tosyahaberleri.com haber sitesi ilçemizde faaliyet gösteren bir çok haber sitesini geride bırakarak zirvede tamamladı.

Google arama motorunda Tosya kelimesi yazıldığında ilk sırada yer almayı başardı.2018 Yılında Google analytics verilerine göre 113 ülkeden haber sitemize ziyaretçi girişi yapılmış ve haberlerimiz takip edilmiştir.

Editör: TE Bilisim