TOSYA’DA BAYRAMLAŞMA ÇOŞKUSU

İlçemizde  Bayramının 2. Gününde Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi tarafından organize edilen Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Tosya Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilen Tosya Düğün salonu Pınar tarafında yapıldı.

Bayramlaşma törenine Resmi kurumlar ,Sivil toplum Kuruluşları,Dernekler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bayramlaşma 07.11.2011 tarihinde saat 10,00 da başladı.Bayramlaşma törenine Kastamonu Ak Parti Milletvekili Hakkı KÖYLÜ’de katılarak Tosyalı vatandaşların bayramını tebrik  etti.

Bayramlaşma töreninde Tosya Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ,Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN,Ortalıca Belediye Başkanı  Yusuf ARPACI,Tosya Jandarma Komutanı Himmet POLAT,Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz,  Ak Parti Milletvekili adayımız Zafer NALBANTOĞLU,  İlçe Müftümüz  Hikmet YAZICI  ve diğer  resmi kurum amirleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,’’  Gönüllerimizi bir sevinç yumağı hâline getirelim, sonra annelerimizin ve babalarımızın gönüllerini alalım.Bayramlarda  çocuklarımızı, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri  sevindirmeyi unutmayalım’’diye konuştu.

Daha sonra Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı yaptığı Duada bu mübarek Kurban bayramında yapılan bu bayramlaşma törenine katılan ve katılamayan tüm vatandaşların bayramının mübarek olmasını dileyerek inşallah her sene bu şekilde bir araya gelerek bayramlaşmayı nasip olur ‘’dedi

Bayramlaşma töreni yaklaşık 1 saat sürdü.

 

Editör: TE Bilisim