Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı Rus Öğretmen, Çaybaşı Köyü'nde Kaza Yaptı

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Tosya Ziraat Odası Başkanlığı için odaya aktif üyeliği bulunan çiftçilerin oy kullandığı delege seçimleri yapıldı.

Yapılan seçimde delege seçilen üyeler, şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Tosya Ziraat Odası Başkanı ve Meclis Başkanını yeniden seçmek için oy kullanacak.

Delegelerle yakından ilgilenen Başkan Kadri Eken, destekleri için delegelere teşekkür etti. www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı açıklamada “Şubat ayında yapılacak olan oda başkanlığımız seçiminde oy kullanacak delegelerimizin seçimini gerçekleştirdik. Bugün itibariyle 51 köy ve 23 Mahallede toplam 74 delege seçimi yapıldı. Şubat 2023 ayı içinde Tosya Ziraat Odası seçimlerini gerçekleştireceğiz.Bu seçim sonrasında 21 kişiden oluşan Meclisimiz teşekkül edecek.Sonrasında Meclis içinden Tosya Ziraat Odası Meclis Başkanın seçecek.En sonunda Yönetim ve Tosya Ziraat Odası Başkanı seçimi yapılacak

Tosya ilçe ve köylerinin tarım ve hayvancılık açısından büyük bir öneme sahip olduğuna da değinen Başkan Kadri Eken, “Çiftçilerimizin, üreticilerimizin daha güçlü olması gerekir ki bizler de bölgemizde güçlü olalım. Çiftçilerimize ayrım yapmadan elimizden geldiğince yardımcı oluyor ve olmaya devam ediyoruz. Tarım Müdürlüğü ve ilgili kurumlarımızla koordineli şekilde çalışarak çiftçilerimize yönelik faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şubat ayı içinde yapılacak Tosya Ziraat Odası Başkanlığına tekrardan adayım.O yüzden diyorum ki daha yapacak çok işimiz var, her zaman çiftçimizin üyelerimizin emrindeyiz. Bu vesile ile bugün seçilen delegelerimizi tebrik ediyor, birlikte daha çok başarılı çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim