HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi’nde 2022-2023 sezonu Batı Karadeniz Beyaz Grupta mücadele eden Tosya Veteranlar takımı ligi 2.haftasınde kendi sahasında Kastamonu Spor Masterler takımını farklı yenerek maçı 6-2 kazandı.

Batı Karadeniz Beyaz Grup’ta mücadele eden Tosya Veteranlar Futbol takımı ligin ilk haftasında Çankırı deplasmanında oynan maçta Çankırı Yamanca Asansör Masterler takımına şansız bir şekilde yedikleri golle 1-0 yenilmişlerdi. Çankırı Yamanca Asansör Veteranlar maçında girdiği ikili mücadelede şansız bir şekilde yere düşerek kolu kırılan Murat Satılmış oyuncusundan yoksun bir şekilde ligin ikinci haftasında Kastamonu Spor Veteranlar takımını misafir etti.

Cumartesi günü Tosya Sentetik sahada oynanan maça Tosya Veteranlar takımı hızlı başladı ve maçın ilk yarısını Murat Taşçını ayağından bulduğu 2 golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısının hemen başlarında Kastamonu Spor Veteranlar takımı attığı gol ile maçı 2-1’e getirdi. Tosya Veteranlar takımı Zafer Çelebinin ayağından bulduğu 2 gol ve peşinden Hasan Mutlu ve Selim Karabıyıkoğlu’nun ayağından bulduğu gollerle maçı bir anda 6-1’e getirdi.Maçın son dakikalarında Kastamonu Spor Veteranlar takımı 1 gol bulsada Tosya Veteranlar takımı Kastamonu Spor Veteranlar takımını 6-2 yenerek ligin 2.haftasında 3 puan ile tanıştı.

Maç sonrası Tosya Veteranlar takımı taraftarları aldıkları galibiyeti Kastamonu basınına hediye ederek geçen hafta basında yer alan haberlere cevap verdiler ‘’ Geçtiğimiz hafta Batı Karadeniz Beyaz grupta Veteranlar maçları başladı. Maçların sonunda Kastamonu basınında maçlarla ilgili haberler çıktı ve yazılı basında dikkat çeken bir haberde Tosya Veteranlar takımı yok sayılarak Kastamonu’da artık Masterler liginde iki takımımız var bunlar Kastamonu Masterler ve Kastamonu Spor Masterler diye manşet haberler yaptılar. Bizler de bu hafta aldığımız bu 3 puanı Kastamonu Basınına hediye etmek istedik’’ dediler.   

Tosya Veteranlar ligin 3.haftasında deplasmanda Karabük Veteranlar takımı ile karşılaşacak.

TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

Editör: TE Bilisim