HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi İçişleri Bakanlığı Genelgesi Doğrultusunda Toplantı Gerçekleştirildi

KASTAMONU (İHA) – Tosya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tosya İlçe Başkanlığı görevini yürüten Veysel Baş düzenlenen devir-teslim töreniyle görevi Mehmet Emin Kutlu’ya devretti.

Tosya Ülkü Ocakları Başkanlığında düzenlenen törene Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamacçı, Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkan vekili Atanur Yücebıyık ve İl Ocak yöneticileri, Tosya Ülkü Ocakları yöneticileri ve ülkücüler katıldı.

Ülkü Ocakları Tosya İlçe Başkanı Veysel Baş devir teslim töreni sonrası yaptığı açıklamada ‘’Yaklaşık Üç yıldır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Tosya İlçe Başkanlığı görevimden Görev süremin dolması ve İl başkanımızın bilgisi dahilinde affımı istemiş bulunmaktayım.  Görev yaptığımız süreçte kuşkusuz bütün başarılar ve güzel işler teşkilatımıza, kusurlar ve eksiklikler şahsıma aittir. Bünyesinde onurla bulunduğum, kutlu davamızın özü Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in ve kutlu davamızın otağı Ülkü Ocakları'nın hizmetinde olmanın verdiği gururla, yeni atanacak Ocak Başkanımızı tebrik ediyorum.

Sadakatimiz ve muhabbetimiz, kutlu davamıza ve temsilcilerine mahşere dek gönül bağıyla olacaktır. Birlikte yol yürüdüğüm özden öte kardeşlerim Ülkü Ocakları İlçe Ocak yöneticilerime, camiamızın yılmaz neferlerine, davamıza gönül veren, bizlere muhabbet besleyen tüm Gönültaşlarımıza ve hemşerilerimize, görevim sürecindeki değerli destekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Varsa hakkım hemşerilerimize, ülküdaşlarımıza ve şanlı davamıza helaldir. Sizler de hakkınızı helal edin’’ dedi.

Ülkü Ocakları Başkanlık görevini devir alan Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Kutlu ‘’ Bugün itibariyle İl Ülkü Ocakları Başkanımız ve yönetiminin takdirleri ile Ülkü Ocakları Tosya İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Vazifenin, yükümlülüklerimizin farkında olarak; bu görevin bir bayrak yarışı olduğu bilincinde bizlere güvenen insanları mahcup etmeden, kimseyi ayrıştırıp farklılaştırmadan Ülkücüye yakışır bir duruşla vazifemizi yerine getireceğiz. Bu noktada bizleri bu göreve layık gören sayın büyüklerimize ve bayrağın taşınması noktasında bugüne kadar görev almış tüm ocak başkanlarımıza, devir-teslim törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm Gönültaşlarıma şükranlarımı sunuyoruz. Var olsun Ülkü Ocakları, yaşasın büyük Türk Milleti. Ne mutlu Türk’üm diyene”dedi.

Tosya Ülkü Ocakları devir teslim töreni yapılan dua ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim