Tosya’da hizmet veren toprak sanayi kuruluşlarından yaklaşık 8 fabrika yönetici ve sahiplerinden oluşan ve başkanlığını Üçpınar Tuğla Ltd. Şti. yönetim kurulu başkanı Hilmi Suat Vanlı’nın yaptığı Tosya Tuğlacılar Derneği, Karadeniz bölgesinde hizmet veren toprak sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle bir toplantı düzenledi.



Bugün saat 12:00’de Ilgaz Mountain Resort Tesisleri’nde başlayacak olan ve “Toprak Sanayicileri Karadeniz Bölge Toplantısı”nı organize eden Tosya Tuğlacılar Derneği Başkanı Hilmi Suat Vanlı ve Hasan Abayın, Tosya’nın yanı sıra Osmancık, Kavak, Boyabat, Erbaa, Turhal ve Amasya’dan yaklaşık 55 civarında konuğun katılacağı toplantıda toprak sanayide yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili alternatif düşüncelerin yanı sıra sıkıntılı bir sektör olan toprak sanayicilerinin yaşadıkları ortak problemlerin değerlendirileceği toplantının yarın sona ereceği bildirildi.

 

Vanlı, “Sorunlarımız ortak. Piyasa ve pazar ise belli. Ama yine de Karadeniz bölgesinde bu işle uğraşan meslektaşlarımızla bir araya gelerek sorunları paylaşmakta fayda var. Davetimize katılarak toplantıya katılacak olan bütün konuklara teşekkür ederken, Tosya’yı en iyi şekilde tanıtıp gerekli misafirperverliğimizi göstereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim