Tosya Toki Konutlarında İlk Dairenin Anahtarını Bakın Kim Aldı

banner294

Tosya Toki Konutlarında İlk Dairenin Anahtarını Bakın Kim Aldı

buraya tıklayınız

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Cumhurbaşkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçemizde inşa edilen 3’ncü Etap TOKİ Konutlarının teslimi 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle başladı.

İlçemiz Dilküşah Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Sosyal Konut Projesi kapsamında toplam 5 blok olarak 109 konut şeklinde inşa edilen TOKİ Konutlarının teslimi başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı organizesinde 1-8 Aralık 2022 tarihleri arasında teslimi yapılacak olan konutlarda hak sahipleri dairelerini teslim almaya başladı.

Dairelerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından anahtarı da hak sahiplerine teslim ediliyor. İlk anahtar teslimini ilçenin sevilen postacısı Çetin teslim aldı.’’ Büyük bir mutluluk içinde evlerimize giriyoruz. Biraz gecikmeli de olsa evlerimize kavuştuk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah kış ayları gelmeden Toki yolları da yapılarak rahat bir şekilde evlerimize taşınırız’’dedi.

1 Aralık 2022 tarihinde başlayan 3’ncü Etap TOKİ Konutlarının teslim işlemleri 8 Aralık 2022 tarihinde tamamlanacak.

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vehbi TÜRKOĞLU
Vehbi TÜRKOĞLU - 6 ay Önce

Komşularınla birlikte güle güle otur Çetin

Ahmet bayar
Ahmet bayar - 6 ay Önce

Postacı çetin kardeşim hayırlı olsun sağlıcakla otur

Hüseyin
Hüseyin - 6 ay Önce

Çetin abi hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun.

SIRADAKİ HABER

banner291

banner307