Belediye, TOKİ’nin belirlediği kriterler çerçevesinde duyuru yapmakta, konut edinmek isteyen vatandaşlar başvurularını belediyeye yapmakta ve başvuru formunu doldurarak taahhütname imzalamaktadır. Başvuru için; 2+1 75 m2 kadar olan konutlar için 4.000 TL, 3+1 ve daha yüksek m2 konutlar için 6.000 TL başvuru bedelini Ziraat Bankasının ilgili şubesine yatırmaktadır.


İhale sonucunda TOKİ kesin satış fiyatlarını belirlemekte ve belediyeye bildirmektedir. Konut satış fiyatları üzerinden konut hak sahipleri ile gayrimenkul satış sözleşmesi imzalanmaktadır.

Kastamonu İli Tosya İlçesi Hocaimat Mahallesi 262 Adet Konut, 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihale sonucunun açıklanması beklenmektedir. 

Yüklenici firmanın Kamu ihale kurumu tarafından açıklnması sonrası Kura çekimiyle konut edinmeye hak kazananlar, TOKİ tarafından belirlenen tarihlerinde TOKİ ile sözleşme imzalayacak.


Editör: TE Bilisim