Haber: Sedat Ağacıkoğlu

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve bu kanunla birlikte uygulanmakta olan yönetmelik hükümlerine göre yapılacak olan Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tosya 'Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında yapılacak.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seimlerine Odaya bağlı 7 Meslek Grubu için Meclis Üyesi adayı seçimleri yapılacak. Bu grupları, 17 Meclis, 5 Yönetim Kurulu, 6 Disiplin kurulu ve Meslek Komite üyeleri temsil etmektedir.

TOSYA'NIN YÜZ AKI PROJESİNDEN GECE GÖRÜNTÜSÜ TOSYA'NIN YÜZ AKI PROJESİNDEN GECE GÖRÜNTÜSÜ

2022 Eylül ayı itibari ile Tosya Ticaret ve Sanayi Odasının toplam 660 üyesi bulunmaktadır. Bunların, 455 üyesi 29 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak seçimde oy kullanacak.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyeler yapılan açıklamalar konusunda değerlendirmede bulundu '' Meclis üyesi seçimlerine katılacak bazı üye arkadaşlarımız son günlerde yazılı ve görsel basında çıkan ve gruplardan çıkıp çıkmayacağı kesinlik kazanmamış adayların Ticaret Odası Başkanlığına şimdiden adaylık açıklaması yapması veya projelerini açıklaması,meydan okuması seçimlerde oy kullanacak 455 üyenin kafasını karıştırmakta.Ayrıca 7 Meslek gurubunda meclis üyesi adaylığını açıklayan arkadaşların bu açıklamalrını sosyla medya üzerinden yapmalarını açıkcası yadırgıyoruz.Zaten adaylıklarını açıklayan arkadaşlarımızın çoğunluğu şu an mecliste görev yapan arkadaşlarımız.Bizler bu arkadaşlarımızı yakınen tanıyor ve nasıl çalıştıklarını ve hizmet verdiklerini inanın çok iyi biliyoruz.Sosya medya üzerinden bunu bir sosyal akım haline getirmelerine hiç gerek yok. Eğer bir açıklama yapılacaksa şu anki mevcut başkan ve Meclis üyeleri basın önüne çıkar geçmiş dönem içinde Tosya Ticaret Odası Sanayicimize,esnafımıza vede Tosya'ya ne gibi hizmetler yapmış önümüzdeki dönemde seçilmeleri durumunda projeleri nedir onun açıklamasını yapsın''dedi.

Editör: TE Bilisim