Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya'da Ekmek Fiyatı ve Fırıncı ile yaşanan ilğinç diyalog Tosya'da Ekmek Fiyatı ve Fırıncı ile yaşanan ilğinç diyalog

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve bu kanunla birlikte uygulanmakta olan yönetmelik hükümlerine göre yapılacak olan Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tosya 'Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında yapılacak.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seimlerine Odaya bağlı 7 Meslek Grubu için Meclis Üyesi adayı seçimleri yapılacak. Bu grupları, 17 Meclis, 5 Yönetim Kurulu, 6 Disiplin kurulu ve Meslek Komite üyeleri temsil etmektedir.

2022 Eylül ayı itibari ile Tosya Ticaret ve Sanayi Odasının toplam 660 üyesi bulunmaktadır. Bunların, 455 üyesi 29 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak seçimde oy kullanacak.

Seçime sayılı günler kala ve seçim heyacanın,stresinin vede çalışmaların yoğunlaştığı bu günlerde Tosya Ticaret ve Sanayi Odası üyelere mesaj göndererek önemli bir uyarıda bulundu.

'' Sayın üyemiz: 29 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan odamız organ seçimleri nedeniyle,seçim bölgesine ruhsatlı silah,kesici aletle girilmesi güvenlik nedeniyle yasak olup,emniyet tarafından gerekli önlemler alınacaktır.Önemle duyurulur TOSYA TSO ''

Editör: TE Bilisim