Haber: Sedat Ağacıkoğlu

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve bu kanunla birlikte uygulanmakta olan yönetmelik hükümlerine göre Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri 29 Ekim 2022 Cumartesi günü 09:00 - 17:00 saatleri arasında Tosya 'Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında yapıldı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerine Odaya bağlı 7 Meslek Grubu için Meclis Üyesi adayı seçimleri yapıldı. Bu grupları, 17 Meclis, 5 Yönetim Kurulu, 6 Disiplin kurulu ve Meslek Komite üyeleri seçildi.

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre 2.Dönem Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Metin Ekşi ve Meclis Başkanı Mustafa Cevizci meclise girecek oy çokluğunu sağlayamadı.1.Grup Listeden seçimlere giren Metin Ekşi 1 oy fark ile seçimi kaybetti.Seçimlerde bazı kesimlerce şans tanınmayan fakat yaptığı aktif ve başarılı seçim çalışması ile Raşit Serdar Ündeyici 1.Grupdan seçimi kazanarak meclise girdi.

Aşağıda yayınlanan resmi olmayan seçim sonuçlarına göre 17 kişiden oluşan meclis listesinde 8 meclis üyesi Yeşil grupda yer alırken 8 meclis üyesi Turuncu grupda yer aldı.İnce hesapların yapıldığı ve dengelerin değiştiği seçimde Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığını belirleyecek isim Kırmızı listede seçim kazanan meclis üyesi olacak.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır'dan Önemli Ziyaret AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır'dan Önemli Ziyaret

Editör: TE Bilisim