İftar programı öncesi Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Olağan aylık meclis toplantısını Doğramacı otel konferans salonunda yaptı. Meclis toplantısında ağırlıklı olarak yakın zamanda başlanacak olan yeni Ticaret ve Sanayi Odası Binası konusunda görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca toplantı sonunda Meclis başkanı Mustafa Cevizci toplantılara katılım konusunda teklif sunarak bundan sonra toplantıya geç kalan meclis üyelerine alınacak karar ile cezai işlem uygulanmasını istedi. Yapılan oylama sonucunda meclis toplantısına geç katılan üyelere meclis tarafından gizli tutulan ceza verilmesine karar verildi.

 

 Meclis toplantısı sonrasında İftar Programına geçildi. İftar programına  Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ,Belediye Başkanı Kazım Şahin,Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu, Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı İsmail Yur, İlçe Müftüsü Mehmet Korkmaz, Tapu Müdürü Mustafa Esen ve İlçe Protokolu, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları katıldı. İftar yemeğiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi, düzenlediğimiz iftar yemeğinin amacı, bu kutsal ayın verdiği bereket ile işadamlarımızı, esnaflarımızı, sivil toplum örgütü temsilcilerimizi, mülki idare amirlerini bir günlükte olsa bir araya getirmek ve insanlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu akşam iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Metin Ekşi ve Meclis Başkanı Mustafa Cevizci ,iftar öncesinde bütün davetlileri kapıda karşıladığı gibi, yemekten sonra da bütün davetlileri kapıda uğurladı.












Editör: TE Bilisim