SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Amatör Lig takımlarından Tosya Spor futbolcular, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na destek olmak amacıyla antrenman öncesi Türk Bayrağı açıp Mehmetçik için dua etti.



Tosya Spor oyuncular hafta sonu Kargı Spor ile yapacağı hazırlık maçı için kulüp tesislerinde toplandı. Antrenman öncesi sahada Türk Bayrağı açan futbolcular ve teknik heyet, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiklere destek verdi.



Tosya Spor Kulüp Basın Sözcüsü İbrahim Tabakoğlu, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçiklerin her zaman destekçisi olduklarını belirterek, "Antrenman öncesi Afrin'deki askerlerimiz için dua ettik. Onların büyük bir mücadele ve taarruz gerçekleştiriyorlar. Allah devletimize milletimize yardımcı olsun. Biz de burada canı gönülden onları destekliyoruz." diye konuştu.



Takım kaptanı Sinan Kaymak’da Afrin'e giden askerlere dua ettiklerini belirterek, "Rabbim inşallah kabul eder. Rabbim onları muvaffak etsin, hepsini korusun inşallah." ifadelerini kullandı.



Tosya Spor futbolcuları, Mehmetçik için dua ettikten sonra 2 saat süren antrenmanı ısınma hareketleri ve tek kale maç yaparak tamamladı.



| sislident.net | | |
Editör: TE Bilisim