Haber: Sedat Ağacıkoğlu -İHA-Tosya

Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısı saat 13.30’da başladı. Toplantıya, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, MHP Tosya İlçe Başkan Vekili Dündar Özurgancı, KESOB Başkanı Dursun Ergin, STK temsilcileri davetliler ve oda üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Ahmet Baş; “Hizmeti borç bildim gece gündüz 24 saat elimden geldiği kadar gücümün yettiği kadar hizmet vermeye çalıştım. Sıkıntılı vakitlerde üyelerimizle yine birlikte olarak onların derdini paylaştık ve yine mutluluklarımızı paylaşarak çoğalttık. Oda üyelerimizin uygun koşullarda kredi kullanmalarına olanak sağlarken yine bir çok üyemizde yeni araç alarak ticari hayatlarına güç kattılar” dedi.
Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından bilanço ve gelir-gider tabloları okunacak ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi.
Seçimler için divan başkanlığı bir adet liste sunuldu.
Toplantıda konuşan Başkan Şahin; “ Tosya’mızın en eski meslek odalarından biri olma özelliğini taşıyan Tosya Şoförler ve Otomobilciler Odası ilçemizin ticari hayatının ne kadar canlı olduğunu göstermektedir. Yapılan genel kurulun tüm üyelere ve Oda Başkanı Ahmet Baş’a hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

Seçime tek liste katılan Ahmet Baş tekrar Tosya Şoförler Esnaf Odası Başkanı seçilerek güven tazeledi.






























Editör: TE Bilisim