Haber: Sedat Ağacıkoğlu

18 Temmuz 2020 tarihinde İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda Narkotik de görevli Tosyalı Polis Memuru Erkan Gökteke haih saldırıda Şehir düşmüştü.
Olay sonrası İstanbul polisi yaptığı operasyonda şehidimizin katil zanlıları Serdar Balta ve Oğuzhan Işık ile Kadir Aktar gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda 3 silah da ele geçirilmişti. 

Soruşturmayı derinleştiren İstanbul Asayiş ekipleri 75 ayrı suç kaydı olan şüpheli Reis Begeç'i kısa sürede yakalamıştı.

Dün görülen davada Katil zanlıları Kadir Aktar, Oğuzhan Işık ve Reis Begeç çocuk ağır ceza mahkemesinde yargılandı.Şehit eşi Cemile Gökteke duruşma salonunda zanlıların dava sürecinde farklı ifade verdiklerini söyleyerek , suçsuzluklarının kanıtlanmamasına rağmen serbest bırakıldıklarını ifade etti.
Dava sonucunda Kadir Aktar’ın tutuklu yargılanmasına karar verilirken, Oğuzhan Işık ve 75 ayrı suçtan kaydı bulunan Reis Begeç adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şehit eşi Cemile Gökten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi

Tosya Halkının Şehidimize sahip çıkmak adına ve Şehid eşi Cemile Gökteke'ye destek vermek için Sosyal Medyanın gücünü kullanarak aşağıdaki linkleri tıklayarak yorum ve mesaj yazmalarını rica ediyoruz.

https://twitter.com/hashtag/sehidinesahipc%C4%B1ktuerkiye?s=08

https://instagram.com/cemileeerkann?igshid=ptwlawvowlix

Editör: TE Bilisim