HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Madeni Eşya Sanatkârlar Odası seçiminde Mesleğinde 50 yılını dolduran ustalara Oda Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu tarafından Plaket verildi.

USTALARDAN TEŞEKKÜR

Tosya Madeni Eşya Sanatkârlar Odası Genel Kurulu öncesinde mesleğinde 50 yılını dolduran Tamirci, Elektrikçi, Kaportacı ve Torna ustalarına teşekkür plaketleri genel kurula katılan protokol tarafından verildi. Ustalar adına kısa bir konuşma yapan Oto Elektrik ustası Mehmet Pekmezci; Esnaf odamız tarafından kendilerine yapılan vefa örneğinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek ustalar, Oda Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu ve yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

USTALARA VEFAMIZI GÖSTERDİK

Tosya Madeni Eşya Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu, “Ustalarımız uzun yıllar mesleğinde faaliyet göstermiş, çok sayıda çırak, kalfa yetiştirerek hem sanayimizin esnaflık geleneğinin devam etmesini sağlamış, hem de ilçemize ekonomisine katkı sunmuş ustalarımıza vefamızı göstermek ve onlara teşekkür etmek bizim boynumuz borcu. Büyüklerimizin gönüllerini aldık. Bu vesileyle tüm ustalarımızın her birine sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

PLAKET VERİLEN USTALAR

MEHMET PEKMEZCİ

AHMET KATIRCI

HASAN ÇIRAKOĞLU

REFİK İPEK

AHMET DAMGACIOĞLU

ABDÜLKADİR ÖZKUZUCU

ALİ ERKULA

HÜSEYİN ESER

ALİ KARAGÖZOĞLU

MUZAFFER KELEŞ

Editör: TE Bilisim