HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde D100 karayolu üzerinde yer alan Polis kontrol noktasında Bölge Trafik ekiplerinin yaptığı kontrol sırasında ilginç bir an yaşandı.

Trafik kontrol noktasın öğlen saatlerinde rutin olarak GBT sorgusu yapan Tosya Bölge Trafik ekipleri 41 JC 600 plakalı bir TIR’ı durdurarak GBT sorgusu yaptı. Daha sonra görevli polis memuru TIR şoföründen aracından inerek ekip arabasının yanına gelmesini istedi. Araçtan yarı çıplak halde aşırı kilosundan dolayı zorlanarak inen TIR şoförünün o anki görüntüsü o anda trafik kontrolü için durdurulan diğer sürücüler ve polis ekipleri tarafından sempatik bir görüntüye yerini bıraktı.

Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen bir sürüsü ‘’ TIR şoförü arkadaşımızın araçtan yarı çıplak vaziyette inmesi ve araçtan inerken aşırı kilolu olması nedeni ile zorlanarak inme anı kendimce empati kurarak acaba dedim TIR şoför arkadaş içinden şunu mu dedi ‘’ Zaten çok yemekten bu duruma geldim. Bir yemediğim Trafik cezası kalmıştı’’ şimdi siz beni niye durdurdunuz dercesine TIR’dan indi’’dedi.  

Editör: TE Bilisim