Bağcılar’da düzenlenen Kastamonu Tosya Pilav Festivali'ne katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ilçe sakinlerine kazanda pişirilen pilavdan dağıttı. Festivalde konuşan Bakan Çavuşoğlu, Cumhuriyet'in CHP'nin tek elinden çıktığını ve 80 milyona ait olduğunu belirterek, "O eskidendi tek parti dönemindeydi. Cumhuriyet gidiyor, elden gitmiyor. Cumhuriyet 100. yılına giriyor gümbür gümbür" dedi.
 
  Bağcılar Belediyesi, Tosya Belediyesi, Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) ve Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KAS-DER) ortaklaşa düzenlediği Kastamonu Tosya Pilav Festivali yoğun ilgi gördü. Pilav Festivali'ne Çavuşoğlu, AK Parti Milletvekili Fatma Benli, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Tosya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali Tekin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
  Çavuşoğlu ve beraberindekiler, festivale katılanlara etli pilav ve içecek dağıttı.

  Festivalde katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Bakan Çavuşoğlu, “Bir referanduma gidiyoruz. Türkiye’nin geleceğini oyluyoruz. Türkiye’nin istikrarlı olmasını istiyoruz. Güçlü olmasını istiyoruz. Kısır döngülerle geriye gitmesini istemiyoruz. Türkiye’nin artık değerlerinin, ekonomisinin, gençlerin, kadınların çocukların geleceğinin koalisyonlarla heba edilmesini istemiyoruz. Türkiye’nin kaderini iki kişinin kavgasına bırakamayız geçmişte olduğu gibi. Bugün Türkiye tüm zorluklara rağmen ihanetlere ve terör örgütlerine rağmen, hain darbe girişimlerine rağmen ayakta duruyorsa güçlü durabiliyorsa Recep Tayip Erdoğan gibi bir lideri olduğundandır. Peki Recep Tayip Erdoğan sonrası ne olacak. Oda bir kul bir fanidir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Ama Recep Tayip Erdoğan’ın derdi kendisi değil ülkesinin ve milletinin geleceğidir. Bu sistem recep Tayip Erdoğan sonrası Türkiye’nin sigortasıdır” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim