SEDAT AGACIKOĞLU
KASTAMONU(İHA) Kastamonu’nun Tosya ilçesinde görev yapan gazeteciler, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavisine devam edilen Açıksöz gazetesi sahibi olan meslektaşları Mustafa Ünsal'a moral ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ileterek Gazeteciler gününü kutladılar.

Yapılan ziyarete Tosya İHA muhabiri Sedat Ağacıkoğlu,Haber37 gazetesi sahibi Hüsnü Acar ve Gülay Acar, Tosya TRT muhabiri Serhat Ağacıkoğlu, Açıksöz gazetesi çalışanları Ahmet Çataloğlu ve Alaattin Keşoğlu'nun da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle meslektaşları duayen gazeteci Mustafa Ünsal'ı evinde ziyaret eden gazeteciler, geçmiş dileklerini ileterek aynı zamanda 10 Ocak doğum günü olan Mustafa Ünsal’ın hem doğum gününü hem de Gazeteciler gününü kutladılar.
 
Meslektaşları ve yakın arkadaşları olan Gazeteci Mustafa Ünsal'ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mesleki yaşamına kısa süreli ara vermek zorunda kaldığı için eksikliğini önemli ölçüde hissettiklerini belirten gazeteciler, "Meslektaşımız, değerli bir büyüğümüz olan Mustafa ağabeyimizin yaşadığı sağlık sorunu sürecini çok yakından takip ediyoruz. Doğum gününün Gazeteciler günü ile aynı güne denk gelmesi kıymetli büyüğümüzün doğuştan gazeteci olduğunun bir göstergesidir. Ağabeyimizin sağlığına biran önce kavuşması için yaptığımız duaları bugün istedik ki bu anlamlı günde bizatihi gerçekleştirdiğimiz ziyarette beraberce tekrarlayalım. İnşallah Mustafa Ağabeyimiz, sağlık sorunları nedeniyle ara vermiş olduğu mesleki yaşamına en kısa sürede devam edecektir." dediler.
  (SDA-

Editör: TE Bilisim