SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Namık Kemal Ortaokulu tarafından Anneler Günü kutlama programı düzenlendi.

İlçe Müftülük konferans salonunda düzenlenen Anneler Günü kutlama programına Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını okul müdürü Mehmet Büyükyağcı yaptı ;  “Annelerimiz, yetiştirdikleri kuşaklarla toplumun biçimlenmesinde en büyük rollerden birini üstlenmektedir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren evrensel boyut kazanmaktadır. Tarihin her döneminde, milletin bağımsızlığında ve varlığını sürdürmesinde, annelerimizin de çok büyük payı vardır. " dedi.

Anneler Günü isimli videonun sunulmasının ardından Tarihe İz Bırakan Anneler isimli gösteri sergilendi. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından Anneler Günü mesajlarının yer aldığı video gösterimi yapıldı. Program öğrencilerin müzik dinletisiyle sona erdi.

  (SDA-








Editör: TE Bilisim