Gece saatlerinde de devam eden yoğun fırtına sebebiyle Tosya Meslek Yüksek Okulu'nun çatısı da bu fırtınadan nasibini aldı. Ön Cephede bulunun yaklaşık 4 metrelik şıngıl lar bağlı oldukları vidalardan koparak okulun arka bahçesine savruldu.


Sabah Yüksekokula gelen görevliler ve hizmetliler karşılaştıkları manzara karşısında şok oldular. Meslek Yüksek Okulun ön çatısında meydana gelen hasar için yetkililer Kastamonu Üniversitesi yetkililerine haber verdiler.



Çatıda meydana gelen hasarı duyan Kastamonu Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Sağlam sabah saatlerinde acilen Tosya'ya gelerek Meslek Yüksek Okul Müdürü Dç.Dr. M.Hakan Akyıldız'dan bilgi alarak, meydana gelen hasarı yerinde bizzat inceledi.


Kastamonu Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Sağlam ; " Tosya Meslek Yüksekokulumuzun çatısında meydana gelen hasar bilgisini alır almaz Tosya'ya geldik ve burada inceleme yapıyoruz, hasar tespit çalışmaları belli olduktan sonra gerekli işlemler yapılacaktır." dedi.


Meydana gelen hasarın boyutunu tespit etmek için çatı ustaları çatı katında inceleme ve hasar tespit çalışmaları yaptılar. İlerleyen günlerde çatıda meydana gelen hasarın bilançosu belli olacak.
Tosya Protokolünden henüz incelemeye gelen olmadığı gelen bilgiler arasında.

Alaattin Keşoğlu (Doğan Haber Ajansı TOSYA)

Editör: TE Bilisim