Köy muhtarlarının üye olduğu Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği hizmet binasında düzenlenen istişare toplantısına Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İl Genel Meclis Üyesi Çahit Çalışkan, İlyas Çakır, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci, Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü ve dernek üyesi köy muhtarları katıldı.

Köylerin sıkıntı ve problemlerinin masaya yatırıldığı istişare toplantısında muhtarlar köylerindeki ihtiyaç problemleri Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’ye iletti.
Muhtarların dile getirdiği en önemli talepleri içme suyu konusunda köylerine döşenecek boru oldu.Özellikle Kayı köyü muhtarı daha önceki toplantıda dile getirdiği 700 mt borunun bu toplantıda 200 mt olarak söylenmesi kısa süreli tartışmaya neden oldu.

Toplantıda ihtiyaç ve talepleri tek tek not alan Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, köylerin sorunlarını çözmek ve en iyi hizmeti getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Koçgözlü, destek ve hizmetlerinden dolayı Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’ye teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim