Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu'nun Tosya ilçe müftüsü Eyyup Demir için veda yemeği düzenlendi. Tosya Din Gönülleri Derneği tarafından Doğramacı Otel’de düzenlenen programa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve Tosya Müftülüğü din görevlileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Meraş-i Abdurrahman Paşa Camii İmam Hatib-i Mehmet Emin Gemalmaz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Tosya Müftüsü Eyyup Demir tarafından bir veda konuşmasında ‘’2 yıllık görev süresi içinde elimden geldiği kadar teslim aldığımız bayrağı bir yerden bir yerlere götürmeye çalıştık. Eğer bir şeyler yapabilmişsek ne mutlu bize ama ben elimden geleni yaptım. Bu süreç içinde üzdüğüm, kırdığım insanlar, memnun edemediğimiz arkadaşlarımız olduysa hepsinden helallik istiyorum. O arkadaşlarım da varsa bilsinler ki bunlar bilerek ve kasti olmamıştır. Eğer böyle bir durum olmuşsa bütün kardeşlerimizden özür diliyorum” dedi.

Din Gönüllüleri Dernek Başkanı Abdullah Erçelebi de Emekli Müftü Eyyup Demir’e Tosya ilçesine kazandırdıkları için çok teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim