16 Temmuz 2012 tarihinde Haber sitemizde duyurusunu yaptığımız Diyanet işleri Başkanlığının Müftüler atama Kararnamesi ile ile Kastamonu Eğitim Merkezi Görevlisi Mehmet Korkmaz’ın Tosya İlçe Müftülüğü   görevine atandığı haber yapmıştık.


 Müftü Korkmaz İlçemizdeki ilk resmi görevine başladığı günün akşamında ayağını tozu ile İftar Çadırını ziyaret etti.

Tosya İlçe Müftüsü olarak iftar çadırında yemek sırası bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Müftü Korkmaz özellikle samimi ve  hoş sohbeti ile genç-yaşlı  herkesin takdirini kazandı.

Her sene olduğu gibi bu yılda İftar çadırı yemek organizasyonunu üstlenen Tosya Din Görevlileri Derneği başkanı ve imam-müezzinlerin tek tek hatırını soran Korkmaz  yaptıkları başarılı çalışmadan dolayı kutladı.

Müftü Mehmet Korkmaz www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı kısa açıklamada Tosya’da İlçe Müftülük görevine yeni başladığı ancak ataması yapılmadan önce devam eden eğitim çalışmalarından dolayı İzine ayrılmak zorunda olduğunu söyleyerek inşallah Allan Nasip ederse Bayramdan sonra Tosya’da göreve başlayacağını ifade etti.

www.tosyahaberleri.com haber sitesi olarak Sayın Müftümüz Mehmet Korkmaz’a ilçemize hoş geldiniz der İlçe Müftülük Görevinde Başarılar dileriz.

 

Editör: TE Bilisim