Hizmet içi eğitim programı hakkında bilgi veren ilçe Vaizi Muhsin Özdemir”  15 kasımdan itibaren yirmi yedi Aralık 2011 tarihine kadar olan süre içerisinde Cuma günleri hariç Pazartesi, Salı , Çarşamba, Perşembe günleri  sabah saat 8:30’dan  12:15’e kadar geçen süre içerisinde hizmet içi eğitim programı uyguladık.



 Bu eğitim programında ağırlıklı olarak kuranı kerim dersleri oldu kuranı kerim dersleri içerisinde imam ve müezzin arkadaşların  namazlarda imamette müezzinlikte okudukları yerler tekrar edildi varsa hataları düzeltildi.



Bunun dışında itikat konuları, ilmihal ,siyer konularında özet bilgiler verildi.”dedi. Ayrıca kursiyerlerin son derece titizlik ve ciddiyetle bu kursa devam ettiklerine değinen Özdemir bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür etti.


Kursta formatör  öğretici olarak Kur’an-ı kerim derslerine Halit Karaca girdi,  itikat, ibadet ve siyer konularının özetlendiği derse ise ilçe Vaizi Muhsin Özdemir girdi ve bu şekilde bu yılki hizmet içi eğitim kursu tamamlandı. Özdemir “  Gelecek yılda bu kursu yeni bir grup ile yapacağız , Halit hocamızda bu konuda uzmanlaştı” dedi.


 İlçemize gelecek olan yeni Müftü hakkında ki sorularımıza da cevap veren Özdemir, Şu an kendilerine resmi bir bilginin gelmediğini ifade etti.
Editör: TE Bilisim