TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Tosya Marangozlar ve Bıçkıcılar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanlığı Ahşap sektöründe faaliyet gösteren esnaf ile İdare binası salonunda istişare toplantısı düzenledi.

Tosya Marangozlar Odası merkez idare binası toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısına Oda başkanı Salim Karabıyıkoğlu ve Esnaf odası yönetim kurulu üyeleri ve marangoz esnafları katıldı.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Tosya Marangozlar ve Bıçkıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Salim Karabıyıkoğlu; Emeğini alın terine ve helal rızka dönüştüren cefakâr fedakâr ve çok saygıdeğer esnaf ve sanatkâr arkadaşlarım. Marangoz esnafımızın sorunlarını istişare toplantımıza bizleri kırmayarak geldiğiniz için şahsım ve yönetim kurulum adına hepinize ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunarım hepiniz hoş geldiniz. Bizler ilçemizin sektör alanında adını duyurmak ve ürünlerimizi Dünya’nın ve ülkemizin dört bir köşesine göndermek için çaba sarf ederken sektörümüzün sorunlarıyla baş başa kaldık, Kısıtlı devlet desteği ile esasen özverili davranarak yaşam mücadelesini sürdürmekteyiz. Allah yardımcımız olsun.

Odamız yönetimi olarak üyelerimizle sürekli olarak ikili ilişkilerimizi sıcak tutarak üyelerimizin sorunlarını birebir dinleyerek çözüm yollarını birlikte bulmaya çalıştık. Bu sayede kocaman bir aile olan odamızı üyelerimizin göğsünü gere gere kapısını açabildiği bir yuva haline getirdik.

Bugün ki toplantımızda Marangozlar sitesinde bulunan ambarcılarla olan problemler, şerit ve pres yapan esnafın zam yapmaları, esnaflarımız arasında kapı fiyatları konusunda fiyat istikrarsızlığı gibi konularda görüş alışverişi yaparak sorunları çözüm arayışına gireceğiz’’ dedi.

Yaklaşık 2 saat süren ve Bağ-Kur primleri konusunda serzenişlerin olduğu toplantı önümüzdeki ay tekrar toplanmak üzere dağıldı.

Editör: TE Bilisim