HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) -Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Madeni Eşya ve Sanatkarları Odası Olağan Genel Kurulunu yaparak Başkanını seçti.

Modern Çarşı’da bulunan Esnaf Lokalinde yapılan genel kurul toplantısına Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Sekreteri Ferhat Coşkun, KESOB Başkanı Dursun Ergin, STK temsilcileri davetliler ve oda üyeleri katıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Divan başkanı tarafından gündemde yer alan konular okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından bilanço ve gelir-gider tabloları okunacak ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi.

Seçimler için divan başkanlığı iki adet liste sunuldu. Toplantıda konuşan Başkan Adayı Ahmet Özelmacı ve diğer Aday Ali Osman Kıbışoğlu üyelerden destek istedi. 

Toplantıda odaya hizmet veren ve geçmiş yıllarda odaya katkısı olanlara teşekkür plaketi verildi.

Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

Seçimlerde 268 Üyesi olan Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Odası’nda 217 üye oy kullandı.  Adaylardan Ahmet Özelmacı 86 oy, Ali Osman Kıbışoğlu da 131 oy aldı. Ali Osman Kıbışoğlu 131 oyla tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. 

Editör: TE Bilisim