Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA)

Son günlerde artan terör olaylarında şehit olan asker ve polislerden etkilenen esnaf duyarsız kalmadı. Vatan savunmasında canlarını feda eden asker ve polislerimizin geride bıraktıklarının bir emanet olduğunu belirten esnaflar şehit yakınları ve gazilere destek olabilmek amacıyla “Vatanına Sahip Çıkana Sahip Çık” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Proje kapsamında ilçede Metal Sanayi Sitesi’nde araç bakım servisi hizmeti veren Aydın Delip şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet veriyor.  Araçlarını getiren şehit ailesi yada gaziler yağ değişiminden triger kayışına kadar bütün bakım onarım hizmetlerinden ücret alınmıyor. 1 ay sürecek olan projeden sadece ilçemizden değil ülkemizin dörtbir yanından gelen şehit ailesi ve gaziler yararlanabiliyor.  Tosya D-100 Karayolu’nda seyahat eden D-100 Karayolunu kullanan şehit ailesi ve gaziler ilçemize döndüklerinde Aydın Delip’ten ücretsiz oto bakım hizmetini alabiliyorlar.
Proje hakkında gazetecilere açıklama yapan Aydın Delip son günlerde terör olayları arttı. Asker ve polisimize ve ailelerine destek olmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi olarak ‘Vatanına Sahip Çıkana Sahip Çık’ sloganıyla bu projeyi geliştirdik. Servisimize gelen şehit ailesi ve gazilere ücretsiz işçilik hizmeti veriyoruz.  Bir ay süre ile yağ değişiminden triger kayışı değişimine kadar şehit ailesi ve gazilerden işçilik ücreti almıyoruz. Sloganımızdan da anlaşılacağı gibi vatanımıza sahip çıkan asker ve polisimize bizde sahip çıkmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim