çalışanları eğlenme ve dayanışma gecesinin ikincisi 02.Aralık 2011 Cuma Akşamı  Doğrmacı otelde devam etti.Doğramacı otelde düzenlene geceye TKS  Kasa Pevraz  bölümünde çalışanlar, İdare bölümünde çalışanlar ve Nalbantoğlu Yapı Malzemeleri Muhasebe Müdürü Ekrem Hızarcı  katıldı.Akşam saat 19,00 da başlayan program akşam yemeği yenmesiyle başladı yemekten sonra kısa bir konuşma yapan İdare Bölümü Çalışanlarından İsmail Can’’ Firma olarak başarılı bir çalışma dönemi geçirdik. Bu çalışma döneminde  Kasa –Pevraz Bölümünde çalışan arkadaşlarımızın emeği ve gayreti çoktur Fabrika Müdürümüz Zafer Nalbantoğlu yurt dışında olmasından dolayı bu geceye katılamadığını bildirdi ve bütün arkadaşlara selam söyledi ‘’dedi.




İsmail Can’ın yaptığı konuşmadan sonra TKS çalışanlarından ve  ilçemizin önde gelen saz ve ud ustası Abdullah İrtik Çalıp söylediği Tosya ve Ankara  oyun havaları eşliğinde çalışanlar doyasıya eğlendiler.





TKS çalışanları ve yöneticiler birlikte Nalbantoğlu Yapı malzemeleri Muhasebe Müdürü Ekrem Hızarcı  Tosya nın meşhur çiftetellisi oynadılar.


Gecenin sonunda çalışanlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ayrıldılar. 

Editör: TE Bilisim