Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene Gedik Üniversitesi öğretim görevlileri Celalettin Dündar ve Mehmet Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu,  Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem, Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Sami Otlu, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Metal Sanayi esnafının kaynakçılık hakkında daha fazla bilgi edinmek ve teknolojiyi yakından takip etmek amacıyla seminer talep ettiklerini ve kendilerinin de Gedik Üniversitesi’yle irtibata geçerek semineri düzenlediklerini söyledi.  Erdem esnafın talebi halinde bu tür seminerleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Törende konuşan Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Kaynak Teknolojileri programı Öğretim Görevlisi Celalettin Dündar seminerde ilk gün teorik bilgi verdiklerini belirterek ikinci ve üçüncü gün uygulama yaptıklarını söyledi. Seminerde kaynak teknikleri konusunda bilgi verdiklerini belirten Dündar talep edilmesi halinde tekrar seminer düzenleyebileceklerini söyledi.

Tosya Mesleki Eğitim Merkezi, Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tosya Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanlığı ve Gediz Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen kaynakçılık seminerine katılan kursiyerlere katılım belgesi verildi.

Kursiyerler belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Gür, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Erdem ve akademisyenler Celalettin Dülger ve Mehmet Torun’dan aldı.     

Törenin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.












Editör: TE Bilisim