Haber: Sedat Ağacıkoğlu (İHA-Tosya )

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin beraberinde Belediye Başkanı Kazım Şahin, Garnizon Komutanı Özgün Yapağı, Tosya Askerlik Şubasi Başkanı Per. Tğm. Ömercan Gedik ve Emniyet Müdürü Savaş İlgün ile birlikte Tosya'da yaşayan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Çaybaşı Köyü'nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ali Güven'in Eşi Ayşe Güven, yine Çaybaşı Köyünde yaşayan Kıbrıs Gazisi Arif Çiftçi ile, Şehit Hilmi Şekerci'nin Annesi Zehra Şekerci ve Kuşçular Köyü'nde yaşayan Şehit Hüseyin Koç'un ailelerini ziyaret eden protokol üyeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne dikkat çekti.

Devlet olarak her zaman gazi ve şehit yakınlarının yanınızda olduklarını ifade eden Kaymakam Pişkin; " Devletimizin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve abilerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır" dedi.



















Editör: TE Bilisim