Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya İlçe Jandarma Hizmet Binasının ihalesi 01 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 10.30’da Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği İhale Toplantı Salonunda  gerçekleşecek. Açık ihale usulü ile ihale edilecek yapım işinin adresi;  Tosya ilçesi Yavuz Selim Mahallesi sınırları içinde olup  İşin süresi yer tesliminden itibaren 650  ( Altıyüz Elli ) takvim günü.

Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapım ihalesine çıkıyor.

Tosya ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı için geri sayım başladı.

İlçe merkezinden taşınması planlanan jandarma hizmet binası için belirlenen yer ise Yavuz Selim Mahallesi sınırları içinde olacak.  Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu kampus alanın arka tarafında inşa edilecek olan yeni jandarma hizmet binası kampus şeklinde olup komplike bir yapı olarak inşa edilecek.

1 Temmuz 2020 tarihinde ihalesi yapılacak olan yeni hizmet binası için işin bitirilme süresi toplam 650 takvim günü olacak. Yaklaşık bir buçuk gibi sürede tamamlanması planlanan jandarma yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından Tosya İlçe Jandarma Komutanlığı yeni kampus alanına taşınarak ilçe merkezinden ayrılmış olacak.

Editör: TE Bilisim