Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,30Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile makamında tebrikleri kabul etti.


30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz'ün  makamında gerçekleşen tebrik kabulüne, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Himmet Polat,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,Tosya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş, Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç,Dr. Mehmet Hakan Akyıldız, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,CHP Tosya İlçe Başkanı Ahmet Ahlatçı,MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı, Tosya Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur,STK temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


İlçede coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı  kutlamaları etkinlikleri kapsamında makamında tebrikleri kabul eden Kaymakam Türköz,iki bayramın da Tosya'da huzurlu bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını belirterek şöyle dedi;'Temenni ediyorum ki bu güzellikler sadece bayramlarda değil, bir yıl boyunca bütün gönüllerde, Tosyalıların, yurdumuzun güzel insanlarının ve tüm insanlığın gönlünde sağlığa, huzura, barışa, birliğe ve beraberliğe vesile olsun. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarının unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurun anlaşıldığı istisnai günlerdir'dedi.








Geleneksel olarak gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreni Ramazan Bayramının 1. günü Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Ev sahipliğini Kaymakam Mehmet Türköz ile Belediye Başkanı Kazım Şahin'in yaptığı geleneksel bayramlaşma törenine oldukça yoğun bir katılımın olduğu, özellikle gurbetten gelen hemşerilerimiz sohbet etme ve hasret giderme imkânı bulduğu görüldü. Törenin ardından Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, Ramazan Bayramı’nın her bayramda olduğu gibi toplumda dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu belirtti.








Editör: TE Bilisim