HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

    KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde Tosya Musiki Derneği tarafından moral gecesi programı düzenlendi.

Tosya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon merkezi yemek salonunda düzenlenen programa Kaymakam Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı ve Huzurevi Yapma Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Tosya Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Uzbilgin ve Tosya Huzurevi Müdiresi Rafiye Uzbilgin katıldı.

Tosya Musiki Cemiyeti Müzisyeni Erol Sevdi tarafından seslendirilen şarkılara tempo tutarak eşlik eden yaşlılar çok eğlendiklerini dile getirdi. Gecede sürpriz yapan Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi seslendirdiği Türk Sanat Müziği parçaları ile huzurevi sakinlerini duygulandırdı. Gecenin sürprizini yaşayan Huzurevi sakinleri kendilerini duygulandıran bu eserleri seslendirenin İlçe başkanı Metin Ekşi'ye çok teşekkür ederek ''Sesine ve yüreğine sağlık evladım.Allah Razı olsun''dediler. 

Tosya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen moral gecesi programı sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Kazım Şahin; “Böyle bir gecede huzurevi sakinleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Resmi açılışı yapmamış olmamıza rağmen yaşlı kabullerine başlanıldı. Şu anda 70’in üzerinde yaşlı büyüğümüz burada misafir olmaktadır. Diğer huzurevlerine göre sakin bir ortam, farklı bir ortam. Yaşlılarımız sisteme çok çabuk adapte oldular. İnşallah yakın bir zamanda düzenleyeceğimiz daha kapsamlı bir moral gecesinde huzurevi sakinlerini aileleri ile, çocukları ve torunları ile buluşturmayı planlıyoruz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. 

Tosya Musiki Derneği tarafından düzenlenen müzik eğlence programında huzurevinde kalan yaşlılar birbirinden güzel parçalarla gece geç saatlere kadar eğlendiler.






















Editör: TE Bilisim