Tosya’da dernekler zincirine Hüda Derneği de düzenlenen özel bir programla eklendi.

Tosya’da yeni kurulan Hüda Derneği, Cuma günü Camiatik Mahallesi Ulucami Sokak’ta bulunan dernek binasına Kaymakam Mehmet Türköz, Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, AK Parti İlçe Balkanı Naci Küçükmorkoç ve çok sayıda hemşerimizin ziyaretleriyle başlayan açılış törenleri Cumartesi günü akşam Belediye Düğün Salonu Pınar tarafında saat 18:00’de Ömer Faruk Sağdıç tarafından Kur’an-ı Kerim okunması ve Dernek Başkanı Ömer Kaan Çetin’in açılış konuşmasına müteakip İstanbul’dan gelen emekli imam ve fahri vaiz Metin Balkanlıoğlu tarafından “İnsana Hizmetin Ehemmiyeti” konulu konferans ile devam etti.

Konferansa, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Belediye Başkan Vakili Ahmet Baş, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Güvercin, Belediye Meclis Üyesi Aydın Kaynar, Doğramacı Otel işletmecileri Fatih ve Yusuf Doğramacı ile vatandaşlar katıldı. Konferansın ardından Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya’nın yanı sıra Amasya, Çankırı, Çorum ve Osmancık’tan da çok sayıda konuk katılımı ile dernek binasının açılış gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından, Hüda Derneği tarafından konuklar onuruna dernek binasında bir akşam yemeği ikram edildi. Biz de Tosyahaberleri.com olarak Hüda Derneği’nin Başkanı Ömer Kaan Çetin nezdinde dernek yöneticilerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim