MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar,ve arkadaşları ile Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Belediye Başkanı Kazım Şahin,Tosya AKP ilçe başkanı Naci Küçükmorkoç,İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz,Emniyet Amiri Göksel Yıldırım ve Mahalle muhtarları misafir oldular.

Nalbantoğlu Şirketler Grubu Başkanı İsmail Nalbantoğlu ve ilçemizin önde gelen eşrafı ile komşu esnaf arkadaşlarından oluşan Dostlar Meclisi dün akşamki misafirlerini Teravih namazı sonrasında ağırladılar.

Yapılan ikramlar sonrasında  içilen çay ve kahveler koyu bir sohbetin başlangıcı oldu.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar yaptığı kısa bir konuşmada Tosya’da Ramazan Gecelerinin vazgeçilmezi olan Dostlar Meclisine misafir olduğu için çok mutlu olduğunu.Böyle bir Meclisin oluşumunda çok büyük bir emeği olan Nalbantoğlu Şirketler Gurubu Başkanı İsmail Nalbantoğlu’na Teşekkür ederek inşallah önümüzdeki Ramazan ayında Milletvekili arkadaşları ile bu meclise tekrar geleceğini söyledi.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz yaptığı konuşmada Dostlar Meclisine ve İsmail Nalbantoğlu’na yapılan ikramlardan dolayı teşekkür ederek Kastamonu’dan gelen sayın vekilimize ve misafirlere hoş geldiniz dedi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise Dostlar Meclisine ve İsmail Nalbantoğlu’na teşekkür ederek bu ruhu önümüzdeki yıllarda canlandırarak farklı bir boyuta taşımak istediklerini söyledi.   


Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sohbet kimi zaman neşeli kimi zaman ise siyaset kokan tatlı bir ortam oluşturdu.

 

Haber: Sedat Ağacıkoğlu










Editör: TE Bilisim