HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 


  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Dağardı köyü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Köylerine getirmek için ilginç bir yola başvurdu.

23 Mart 2015 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen 5.Muhtarlar Toplantısına katılan Tosya Dağardı Köyü Muhtarı Selami Karataş toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek köyünün eksikliklerini ve taleplerini iletmişti. İçme suyundan köy konağına kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan köyünün bütün ihtiyaçlarını alan Dağardı Köyü Muhtarı Selamı Karataş’ın şimdi bir isteği daha var, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın köylerindeki yatırımların açılışına katılarak köylerini şereflendirmesi.

‘’YARIMLAR TAMAMLANDI MİLLETİN ADAMINI KÖYÜMÜZE BEKLİYORUZ’’

5.Muhtarlar toplantısında taleplerin iletilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla içme suyundan köy konağına kadar başlanan yatırımlar tamamlandı. Yatımların tamamlanmasıyla Dağardı Köyü Muhtarı Selami Karataş ve köylüler köylerini şereflendirmesi için Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı beklemeye başladı.

Köy konağına ‘Milletin Adamı’ ve ‘Erdoğan’ yazılı büyük bir afiş asan Dağardı Köylüleri ellerine ‘Sayın Cumhurbaşkanım, talimatlarınızla köy konağımız yapılmıştır, köyümüzü sevindirdiniz, Allah da sizi sevindirsin’ ve ‘Uzun Adam sizleri köyümüze davet ediyoruz, selamlar’ yazılı pankartları alarak köy konağının önünde beklemeye başladı.

‘’SEN MİLLETİN İÇİN KEFEN GİYDİN BİZDE ÖLÜMÜNE SENİN YANINDAYIZ’’

7sinden 70ine köy konağının önünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderen Dağardı Köyü sakinleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini belirterek; “Sen devlete millete sahip çıktın, kefeninle meydana indin, bizde senin arkandayız” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktıklarını bir kez daha gösterdiler.

Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı hizmetlerin açılışına davet ettiklerini belirten Köy Muhtarı Selami Karataş;”23 Mart 2015 te 5. Muhtarlar toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımla birlikte görüşme imkanımız oldu. Sayın Cumhurbaşkanıma köyümüzün afat kapsamına alındığını köyümüzün köy konağının olmadığını ve Avşar Mahallemizin de kanalizasyonunun olmadığı talebinde bulundum. Kendilerinden Allah razı olsun çok kısa bir süre içerisinde köy konağımız yapıldığı ve köyümüzün hiğzmetine sunulduğunu siz basın mensupları görmektesiniz. Şu anda Avşar Mahallemizin kanalizasyonu da ihale aşamasına gelmiştir, inşallah kısa sürede orası da bitirilecektir. Köyüm adına ve kendi şahsi adıma Cumhurbaşkanıma ve burada emeği geçen devlet yetkililerine teşekkür ediyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımızdan Muhtar olarak Dağardı Köylüleri olarak bir talebimiz daha var. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu hizmetlerin açılışında köyümüzde görmek istiyoruz, köyümüzü şereflendirmelerini istiyoruz, köyümüze davet ediyoruz” dedi. 

Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle köy konağı önünde Milletin Adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen Tosya Dağardı Köylüleri; ”Uzun Adam köyümüzü sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin, sizi köyümüze davet ediyoruz, köyümüzü şereflendirmenizi istiyoruz, dik durdunuz eğilmediniz, seninleyiz Uzun Adam” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı köylerinde yapılan başta köy konağı olmak üzere hizmetlerin açılışına davet etti. 












 

Editör: TE Bilisim